Gode råd

Rybak GruppenStartside Onlineshop Hobbyteket NYHED

 

 

 

 

Startside

Gode råd om kortfremstilling og Hobbytekets produkter

 

Blankt papir/karton
Majestic
Hologram
Sakse
Limpen/Limstift
 
bulletLimpen
bulletLimpennen er yderst behagelig at anvende, når du skal lime et alm. klippeark på alm. karton. Brug den dog ikke hvis du limer prægede ark eller limer klippeark på må Majestic eller blankt/fedtet materiale. Limpennen er især fantastisk når børn skal lave klippeark. De kan meget lettere styre denne fremfor f.eks. en limstift og det giver langt mindre griseri. 

 

bulletMajestic - Blankt papir/karton
bulletNår du skal lime blankt/lidt fedtet papir bør du bruge en meget stærk tape. F.eks. Hobbytekets PowerTape. Brug ikke limpen eller limstift til denne form for materialer. Normal dobbeltklæbende tape holder heller ikke i længden. 

 

bulletSakse
bulletEfter min personlige mening er den bedste saks at klippe klippeark med en pincetsaks. Du er ikke fanget af at sætte fingrene ind i den alm. saks huller og kan let og ligetil lægge saksen fra dig. Den er nem at styre rundt i de mange kringelkroge og det er lettere at stikke denne spidse saks ind i klippearket for at udklippe diverse detaljer. 
bulletDet skal dog siges, at hvis man klipper meget, kan mange få gener af den tynde stål ende der går ind i hånden. Når du klipper bevæges dette stål inde i håndfladen og det kan f.eks. give hård hud, vabler eller smerter. Jeg har fundet ud af, at dette kan afhjælpes ved simpelthen at vikle husholdningsfilm (Vita Wrap) rundt om denne ende af saksen. Saksen klipper lige godt og bliver blød og behagelig at have i hånden.
bulletPincetsaksen er ikke beregnet til at klippe i tykkere karton - den er beregnet til papir. 

 

 

Tilbage

Copyright JetText 2005

Sidst rettet 26-May-2011